Over TCSTCS levert industriële kranen, staalconstructies en industriële gebouwen voor klanten in alle takken van de industrie.

Door op maat gemaakte producten aan te bieden die voldoen aan uw specifieke eisen en zakelijke behoeften, ondersteunt TCS u tijdens de realisatie van uw project en wordt zo ook een solide partner die u helpt bij het bereiken van nieuwe competitieve hoogten.
U kan vertrouwen op een “proven track record” van meer dan 30 jaar engineering, creativiteit, kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen.
Onze in-house experts brengen hun competenties samen om het ideale product of concept uit te werken dat volledig voldoet aan uw behoeften.

Wij onderscheiden ons door werkelijke expertise die aangetoond wordt door meetbare en consistent superieure prestaties.
We zijn geen “zogezegde experts” die zich enkel onderscheiden in het verklaren van waarom het fout is gelopen !

Onze expertise is opgebouwd door jarenlange praktijkervaring, reflectie en analyse en wordt door nauwkeurig gecontroleerde inspanningen consistent verbeterd.
Een klant-gedreven aanpak

Voorafgaande analyse

Na een grondige analyse van uw specificaties en uw productionele en/of zakelijke behoeften bieden we een helder gedefinieerde oplossing waarin alle factoren zijn opgenomen, rekening houdend met de wettelijke regelgeving, de geldende normen en het gewenste resultaat.

Het voorstel van TCS is de perfecte mix van eigen producten en andere noodzakelijke oplossingen.

De voorafgaande analyse wordt gepresenteerd door middel van ontwerptekeningen en een beschrijving van de prestaties die u samen met een financieel voorstel worden voorgelegd.
Engineering

Ons in-house engineering team ontwerpt een “state-of-the-art” product dat gebaseerd is op de voorafgaande analyse.
Onze ingenieurs gebruiken de meest recente 3D-software voor statische en dynamische calculaties en structurele tekeningen.

Er kan zelfs, indien u dit wenst, een 3D-animatiefilm gemaakt worden waarin u het afgewerkt product of project kan bekijken en kan ervaren hoe het uitziet als het in gebruik zal zijn.
Montage

Op basis van de calculaties en structurele tekeningen worden gedetailleerde technische tekeningen gemaakt volgens duidelijk gedefinieerde procedures.
Deze procedures tonen onze meer dan 30-jarige ervaring aan en worden gemanaged volgens de ISO 9001 methodologie.

Het volledige project wordt dan opgesplitst tot het kleinst mogelijke deel en wordt gefabriceerd volgens de nieuwste specificaties.
Hierbij wordt rekening gehouden met de algemene projectplanning waardoor dag op dag een voortgangs-status van het project gegarandeerd wordt.

En alhoewel het project gerealiseerd wordt door verschillende project teams, spreekt u met slechts 1 persoon aan; de projectleider.
Hij zorgt ervoor dat alle fasen van het project naadloos in mekaar overlopen en dat het totaalproject aan uw zakelijke behoeften en de afgesproken planning voldoet.
Commissioning 

Nadat we alle noodzakelijke controles volgens de verplichte en technische procedures uitgevoerd hebben overhandigen we u de gewenste documenten die formeel de functies van onze producten garanderen.

Aanvullende opleiding kan voorzien worden voor operationeel en onderhoudspersoneel, wat u verzekert van een 100% operationeel product.

Engineering


Ons team van specialisten biedt u - onder supervisie van de projectleider - een budgettaire en technische totaaloplossing op maat !

Productie


U krijgt van ons vakwerk ! Al onze producten worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen en -eisen in onze eigen ateliers vervaardigd.
 

Montage


Uw product wordt deskundig gemonteerd volgens de hoogste normen ! Het transport gebeurt met groot respect voor veiligheid en de overeengekomen timing !

Service


U kan ons 24u op 24u, 7 dagen op 7 bereiken !
Onze servicedienst staat u ook bij voor de ombouw, controle en het onderhoud van uw bestaande machinepark.
 

Nieuws


Ontvang gratis onze nieuwsbrief. Deze editie : 'Brownfields and greenfields'.
 
 
 

TCS


 

Epesta


 

TCS s.r.o.